Forberedelse til de første forestillingene

Denne helgen hadde vi hele fire forestillinger. I forberedelsene til disse hadde vi fullt opp med gjennomkjøringer, sying av kostymer, notater og korreksjoner. Til tross for at settet for forestillingen har vært klart i god tid, har vi jobbet med ulike innganger til arbeidet. Vi har gjort materialet med små mentale endringer, endret avstand til hverandre, flyttet de ulike frasene til andre deler av salen ol. for å kjenne på materialet i andre settinger enn de vi har vendt oss til.

Vi fikk besøke premierestedet hele to dager før premieren, en luksus vi ikke vil ha under turné. Vi fikk gjøre oss godt kjent med huset og plassere de ulike delen rundt om i huset. Under turné vil vi stort sett ha mellom to og tre timer på spillestedet før forestilling. Derfor har vi den siste uken diskutert mye rundt hvordan vi på mest effektive måte kan orientere oss på hvert sted og nullstille oss før hver forestilling vi gjør. Alle forberedelser, inkludert oppvarming, skal gjøres på spillestedene. Å varme opp i stua til noen er nytt for oss alle, men det hjelper oss til å komme inn i arbeidet.

Det er en sliten gjeng som nå tar pause fra “Det vi ikke ser”, men vi gleder oss til å ses på DansiT i slutten av oktober for å forberede oss til turné!

Marthe

<< Go back to the previous page