Generalprøve

Det er torsdag, og det er tid for generalprøve av “Det vi ikke ser”. Vi har invitert prøvepublikum til denne visningen for å få kjenne på hvordan forestillingen faktisk blir med mennesker tilstede. Veldig viktig og nyttig for oss danserne i stykket! Sommerfuglene er ikke helt tilstede enda selv om det er premiere på lørdag. Det jeg tenker mest på akkurat nå er at jeg ikke har en bukse å bruke til generalprøven i dag.. og det er ganske viktig. For nå må jeg stikke ut på shopping og finne en bukse.

 

De siste ukene har gått med til intensiv jobbing med koreograf. Vi har jobbet med improvisasjon alene, i par og i gruppe. Forrige uke hadde vi på plass en “score”, så den siste uken har vi brukt til å finpusse, endre og rokkere på ulike seksjoner av stykket. Jeg og mine tre kolleger har brukt mye tid til å finne bevegelsesspråket sammen og bli kjent med hverandre og vårt individuelle uttrykk. Sammen med koreograf Erik har vi diskutert og luftet tanker for å finne en felles intensjon, noe som har hjulpet meg, og som jeg tror vil komme frem i det ferdige resultatet.

 

Dette stykket skal kunne tilpasses ulike visningssteder og må derfor være fleksibelt. Vi har øvd på ulike steder og i ulike hjem her i Trondheim, som kanskje er litt uvanlig men og ganske spennende. Nå i kveld skal vi for første gang teste det ut på et publikum, og jeg gleder meg veldig. Men først må jeg finne en bukse.

 

Rebecka

<< Go back to the previous page