HEI TRONDHEIM OG DANSiT!

Da er prøvene til forestilling “Silence”/“Det vi ikke ser” i gang! 

Vi boltrer oss i trivelige lokaler på DansiT i Trondheim disse ukene. Hovedkoreograf Erik Kaiel er på plass sammen med Anne og Pia fra Panta Rei danseteater.

Flere av danserne har ikke jobbet sammen tidligere, så den første tiden handler mye om å bli kjent. Ikke bare på det personlige plan, men også på det fysiske; hvordan vi beveger oss og hvilke kvaliteter vi har.

Vi har tidligere fått i oppgave å lage fire korte soloer hver. Disse viste vi for hverandre den første dagen, både for å se hverandre "in action" og for å bli bedre kjent. Temaene vi har jobbet med er alt fra musikalitet til at vi skal “være” et valgt kjøkkenutstyr. Vi jobber med andre ord med ganske så abstrakte oppgaver! Ut fra soloene våre har vi igjen skapt flere duetter og gruppesekvenser sammen.

Det å lage koreografi sammen handler mye om det å være åpen for andre, se muligheter og prøve ut nye ting. Improvisasjon er en god måte å utforske hverandre på, så vi jobber masse med dette. Nye ting skjer hver dag, ofte tar man litt risker og får en albue i ansiktet her og der, men (bank i bordet) ingen store skader skjedd så langt!

Så langt har vi både jobbet i studio og fått prøve ut bevegelsesmateriale i diverse hus og leiligheter. Forestillingen “Silence”/“Det vi ikke ser” skal nemlig foregå i leiligheter og små rom, ikke på en “vanlig” scene!

 

Følg prosessen vår videre her på tiltdans.no!

<< Go back to the previous page