Hele Grünerløkka danser!

I går startet filmingen av TILT-flashmober for Oslo og Grünerløkka! Neil Nisbet står for filmingen disse ukene, med Anne og Pia fra Panta Rei danseteater og Trude Leirpoll som instruktører og motivatorer! De troppet opp på Schous kulturstasjon (der jeg også jobber!) og filmet noen av oss som arbeider på kontoret danse flashmoben. Vi var så heldige å få med oss noen elever fra danselinjen på Edvard Munch videregående skole, da de tilfeldigvis hadde lunsjpause før danseundervisningen sin. Crewet fikk til og med sjefen min, Liv, til å ta noen “moves” for kamera! Ungdomskompaniet som var med oss på Elvelangs i september var i aksjon her også, de fikk skape egne korte sekvenser for kamera som kan gi litt “krydder” til TILT-filmen.

I løpet av de neste ukene skal både dansere fra Proda (Profesjonell daglig trening), ansatte ved Danseinformasjonen, Riksscenen, elever ved Foss videregående skole, studenter ved Westerdals og mange flere få svingt seg til låta “Ka du trur”, i en ny remix for anledningen!

 

Go TILT!

Trude Leirpoll (t.h.) og kollega Gard Bjørnson (t.v.) kjører flashmob på Proda profesjonell trening! Foto: Panta Rei danseteater.

 

TILT flashmob utenfor Riksscenen på Schous plass tirsdag 9.oktober!

 

<< Go back to the previous page