Høstferie

Det er høstferie i Trondheim og det er så absolutt høst. Snøen er rett rundt hjørnet og julebrusen er endelig kommet i butikkene :) 
Selv har jeg tilbringt noen dager i Paris og opplevde Nuit Blanche, eller kulturnatt som vi kaller det i Norge. Jeg har aldri sett så lange køer i hele mitt liv! Hele byen samlet seg rundt gratis forestillinger, installasjoner og museer. Midt inne i en folkemengde ved siden av en lysinnstallasjon, fant jeg meg i sentrum av en flashmob. Michael Jackson spilte på full styrke og alle kunne tydeligvis en dans jeg ikke kunne. Hundrevis av mennesker fra 18 år og oppover danset og gledet seg over kveldens tilbud av kunst og kultur. Dette var en helt unik opplevelse og jeg trakk øyeblikkelig paralleller til TILT prosjektet. Dans er så gøy og samler folk på en helt unik måte. Det arbeidet vi gjør med TILT, og som vi jo allerede har erfart under tilt 2018, er viktig og noe som setter seg i mennesker etter det er opplevd. 

Og det var ikke bare flashmobdans under kulturnatt i Paris. Jeg var også innom flere dansesirkler som automatisk oppstod i gatene rundt andre altiviteter. Ekte danseglede sprer seg raskt! Vi er allerede i gang med flashmob-filmer i Midt-Norge og i Oslo. Forestillingen "Make Me Dance" er i gang med turné og "Det vi ikke ser" turnerer rett rundt hjørnet. Det kommer til å bli flere morsomme aktiviteter i løpet av høsten som man bare må henge seg på. Kanskje dukker det opp en flashmob nær deg?

Bilde tatt av Neil under flashmob innspilling i Modle.

La TILT 2018 kjøre på! Vi er godt i gang og skal fortsette å spre masse danseglede.

Rebecka

<< Go back to the previous page