Ingvild

Da er det min tur til å skrive et lite innlegg!

Jeg kommer fra Oppdal, men bor nå i Oslo. I mellomtiden har jeg vært innom både Trondheim (danselinja på “Katta”) og Stavanger (Dans og pedagogikk på UiS). Det å bo på flere steder gjennom utdanningen min har gitt meg et større nettverk, noe som jeg ser på som veldig positivt!

Undervisning er en stor del av min arbeidshverdag. Jeg mener at man som danser lærer utrolig mye av nettopp å undervise. Elevene mine inspirerer meg og gir meg masse glede og energi! De siste årene har jeg blant annet vært så heldig å få undervise skuespill-studenter på Westerdals, (tidligere NISS) i dans og bevegelse. Her har jeg også administrativt ansvar, og er med på å forme utdanningen på skolen videre. Dette synes jeg er skikkelig spennende!

Som danser har jeg jobbet både prosjektbasert og turné-basert (Den kulturelle skolesekken). Flere av forestillingene jeg har jobbet med har vært “interaktive”, dvs at det er fokus på interaksjon med publikum. Forestillingen vår “Silence” har også dette som fokus, og dette er en av grunnene til at jeg hadde lyst til å være med i TILT Grow. Jeg gleder meg masse til å møte publikum på premieren vår om under en uke!

Noen ting det kan være fint å vite om meg er at jeg ELSKER kaffe, også har en samboer som (stort sett) ikke vet hvor jeg er og bare må se på Keeping up with the Kardashians… 

Følg oss videre her på bloggen!

Ingvild

<< Go back to the previous page