Prøveperioden

Nå nærmer vi oss slutten på prøveperioden til “Det vi ikke ser” og de siste ukene har egentlig bare flydd avgårde. Premieren er allerede på lørdag, så nå gjør vi stort sett gjennomkjøringer av forestillingen og får tilbakemeldinger fra koreografen vår Erik. De siste ukene har vi jobbet med diverse improvisasjonsoppgaver alene, i par og som gruppe. Det er spennende å nå kunne gjøre hele settet i ett og kjenne på helheten av alt arbeidet vi har gjort. Som jo er ganske mye på relativt kort tid!

Vi begynte den kreative prosessen ganske så rolig. Vi ble sakte men sikkert godt kjent med hverandre og hverandres bevegelsesspråk gjennom improvisasjonsoppgavene. Vi fikk tolke oppgavene som vi selv ville og jobbe ut i fra dette. Vi har også vært nødt til å diskutere mye oss i mellom for å finne frem til en felles forståelse, og jeg tror dette har tilført mye i det fysiske resultatet vi sitter igjen med i dag.

Den største, men også den mest spennende utfordringen i denne prosessen har vært at resultatet skal gjøres på en location som er veldig ulik et studio. “Det vi ikke ser” skal vises i ulike hjem- leiligheter og hus av ulik størrelse, og også i et galleri. Dette er noe jeg aldri har gjort før. Å flytte arbeidet fra studio og inn i et hjem gjør mye med og for materialet. Vi har fått låne noen leiligheter under prosessen for å teste ut de ulike delene, men først på torsdag skal vi gjøre en gjennomkjøring i et hjem med noen få publikummere tilstede. Det gleder vi oss til!

Marthe

<< Go back to the previous page