Rebecka

Det er en uke igjen til generalprøven av “Det vi ikke ser”/”Silence” her i Trondheim. Stemningen i gruppa er på topp og vi gleder oss til å få vise frem det vi har jobbet intensivt med de siste ukene. For flere måneder siden startet reisen gjennom programmet TILT-Grow for meg (Rebecka Lange) og tre andre dansere. Etter seminarer og organisatorisk arbeid for å synliggjøre TILT-prosjektet i ulike kommuner i Midt-Norge (for min del Molde, Ålesund og Trondheim), startet vi innstuderingen av “Det vi ikke ser” på DansiT i Trondheim.

Jeg har min utdanning fra Universitetet i Stavanger og lever nå livet i Trondheim som utøvende dansekunstner ++. De siste årene har gått til å opparbeide erfaring og etablere en base i byen. Det vil egentlig si at jeg har gjort mye forskjellig, som langsiktig bidrar til at jeg finner ut hva jeg vil og hvilken plass jeg ønsker i denne freelance-kunstner verden. 

Som dansekunstner jobber jeg som regel prosjektbasert. Noe som gjør at enkelte uker og måneder er mer intense enn andre. Jeg underviser og koreograferer i tillegg til utøvende prosjekter, men finner alltid tid til å danse på byen. Dans er livet, ikke sant. Jeg har som regel mer arbeid enn jeg trenger, og timeplanen er et puslespill i seg selv. Mamma er den eneste som klarer å holde følge og vet hva jeg driver med fra uke til uke. Jeg trives godt i kreative prosesser og spesielt i små team. Denne lille gruppen vi er i dette prosjektet er god som gull.

Jeg gleder meg til veien videre i TILT-Grow, så følg oss videre for nye blogginnlegg! For å ta Marthes eksempel så er jeg over gjennomsnittet glad i potetgull, og drømmer om å ha en katt i livet. Snart.

<< Go back to the previous page