TILT inntar Røros

Da har jeg ankommet Røros, som er kommunen jeg har fått ansvaret for gjennom TILT-Grow. Her skal jeg og fotograf Neil bruke de neste tre dagene til å lage ”Hele Røros Danser”-filmen.

Vi skal møte mange ulike grupper; dansere, ikke dansere og alt i mellom. Målet er felles – å få hele Røros til å komme opp på bena og danse. Gradestokken viser minusgrader og man kan skimte snø i lufta. Jeg og Neil har tatt på oss vinterjakkene og vi er klare for å innta Røros sine mange fine gater.

Hele denne uken bugner det over av kultur på Røros. Kulturfestivalen ”Artut” foregår i alle kriker og kroker og det er ulike konserter, forestillinger og arrangementer hver dag. Forestillingen ”Det vi ikke ser” av Panta Rei er en del av Artut-programmet på søndagen 28. oktober. Forestillingen vil være inne i en gammel stue og elever fra Kulturskolen på Røros vil åpne forestillingen som Curtain Raisere og jeg skal også vise min solo i forkant. Dette blir veldig spennende og vi håper hele Røros tar turen for å se en annerledes danseforestilling i hjemmet.

Vi danses! :)

Heidi

<< Go back to the previous page