Snart er det jul, men først: Showbox!

«Det vi ikke ser» har nå vært på turné i Midt-Norge og i Oslo. Neste uke skal vi tilbake til hovedstaden for å spille under Showbox, som en ´hurramegrundt´ avslutning på et innholdsrikt TILT-år. Det er ikke lenge siden vi sist viste forestillinga i Oslo, men jeg gleder meg til å komme tilbake. For to uker siden fikk vi danse i fire veldig ulike og flotte hjem. Dansens Hus tok vel imot oss danserne og de fleste forestillingene var allerede utsolgt før første forestilling. 

Jeg tar med meg gode erfaringer og minner fra turnéen i Oslo. Beboerne i hvert hus åpnet sine hjem for oss og kunne ikke vært bedre vertskap for forestillingen. Noe av det som sitter igjen er de gode tilbakemeldingene fra publikum og vertskapet. Noen sa til og med at vi bare kunne flytte inn da vi allerede gled så godt inn i omgivelsene. Forestillingen er dynamisk og vi danserne tar mye inspirasjon fra omgivelsene og publikum. Derfor blir forestillingen en unik opplevelse fra gang til gang. 

På onsdag og torsdag er det en ny mulighet for å se «Det vi ikke ser». Bli med oss og skap en litt annerledes hverdagskveld. 

Rebecka

<< Go back to the previous page