Snurr flashmob-film!

Nå er endelig “Hele Molde danser” og “Hele Ålesund danser” sluppet for offentligheten! Filmene som har blitt så fine og individuelle viser mangfoldet av danseglade mennesker i Møre og Romsdal. Jeg var så heldig og fikk muligheten til å reise nedover for å fungere som danseinstruktør og inspirator for gruppene samlet til innspilling av filmen. I løpet av ti dager møtte jeg mange flotte og herlige mennesker, alt fra barn til eldre - fra brannmenn til cheerleadere - til ordførere.

Jeg visste ikke hva jeg kom til å møte før jeg reiste nedover, hvor mye informasjon hadde de fått i forkant, kunne de dansen? Neil og jeg reiste rundt i bil for å filme på ulike “locations”, og med disney-musikk på høyttaler gjorde vi oss klare til det som skulle møte oss. Det som møtte oss var et flashmob-eventyr! Vi møtte forberedte og motiverte folk som gledet seg til innspilling av film. Jeg kunne ikke hatt det mer gøy.

Nå er det Trondheim sin tur, og innspillingen er i gang. Selv om høst (og nesten vinter, hoppet over en årstid) nærmer seg med stormskritt er vi klare for filming og danseglede!

 

Rebecka

<< Go back to the previous page