TILT i Oslo - september 2018

To av danserne i TILT Grow bor i Oslo, Julie og meg, Ingvild.

I ukene etter at vi kom hjem igjen fra Trondheim har vi gjennomført flere TILT-arrangementer:

- Oslo Maraton og Barnas maraton gikk av stabelen sist helg. Her satte Panta Rei danseteater opp et “party-telt” med discolys, musikk og ansiktsmaling i selvlysende neon-farger. Barna fikk komme inn i teltet i grupper og lære en kort dans av oss. Det var super stemning og masse liv i strålende sol!

- Samme dag hadde jeg også workshop med elever i Schous ungdomskompani ved Oslo kulturskole. Elevene lagde sammen med meg en “curtain raiser”, en koreografi som skal vises i forkant av forestillingen “Make me dance” av Panta Rei danseteater på Dansens hus 20.oktober. Det er fint å få jobbe med så ivrige og talentfulle ungdommer!

- Sist søndag hadde vi enda en workshop hvor vi sammen med 3 medlemmer av Schous ungdomskompani laget en struktur på et innslag til “Elvelangs”. Vi fikk med oss danser Erlend Danielsen på laget. I denne prosessen brukte vi tid på å lytte til hverandre, se på hverandre og følge hverandre i ulike improvisasjonoppgaver. Vi laget også 3 duetter mellom en danseelev og en danser. Stykket vårt ble vist torsdag 20.september, og det var en flott opplevelse å være med og vise mennesker hva dans kan være!

 

Vi skal snart sette i gang med filming av vår TILT-film for Grünerløkka og Oslo, jeg gleder meg til å se hele bydelen danse!

 

Ingvild

 

<< Go back to the previous page