TILT – En dansereise gjennom Midt-Norge

For en høst dette har vært! TILT har spredd seg utover hele Midt-Norge med forestillinger, workshops, flashmob-filming og masse annet gøy. Både Røros, Orkdal, Molde, Ålesund, Kristiansund og Trondheim har vært en del av TILT denne høsten. Nå nærmer det seg slutten for TILT for denne gang, men jeg har på følelsen av at prosjektet har satt spor i alle stedene vi har besøkt og at dansegleden spinner videre!

I Trondheim markerte vi avslutningen av TILT med en stor dansefest på Sirkus Shopping senter. Her startet vi med å overraske folk med flashmobdansen. Trond Wigers låt ”Ka du Tror” runget over høyttalerne og vi dukket opp på ulike steder med dansen. Takk til danserne som deltok! Disse elevene kom fra blant annet Musikalfabrikken, Kulturskolen i Trondheim og Hoeggen Skole.

Deretter viste vi dansefilmen ”Hele Trondheim Danser” som ble spilt inn i Trondheim. Til slutt viste to ulike grupper fram koreografier; Danselaboratoriet, et samtidsdansprosjekt for ulikkroppede dansere både profesjonelle og amatører og Golden Age, som er Trondheim´s eget Hip Hop Seniorcrew.

Dette ble en stor fest med masse publikum og applaus! Mangfoldet i danserne var helt unikt og dette minner oss på en ting; dans er for alle og alle kan danse!

 

Heidi

 

<< Go back to the previous page